Wenst u een tribal, een discrete tatoeage, een eigen creatief ontwerp of wil u graag een verhaal vertellen via de tekeningen? Contacteer Roel Van Nijlen en bespreek de mogelijkheden.


Contact 0494 24 85 36

Detailwerk in een gezonde, aangename omgeving

Het eerste wat opvalt wanneer u GraveYard Customs, de zaak van Roel Van Nijlen in Oud-Turnhout binnenstapt is de rust die de locatie uitstraalt. 

In een aangename, huiselijke sfeer plaatst Roel Van Nijlen verschillende soorten tatoeages, volledig volgens de regels van de kunst.

Sinds 2005 werd de reglementering voor het plaatsen van tatoeages in een Koninklijk Besluit vastgelegd. Elke tatoeage artiest wordt opgevolgd door de gezondheidsinspectie die nagaat of uw werkwijze en zaak aan de hygiënische normen voldoet.

Bij Roel Van Nijlen hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Hij hecht heel veel belang aan hygiëne en start elk ontwerp met nieuw materiaal.

Wenst u graag meer informatie over de mogelijkheden van tatoeages of wil u graag een afspraak inplannen? Dat kan!

Laat uw huid uw verhaal vertellen

Wenst u een tribal, een discrete tatoeage, een eigen creatief ontwerp of wil u graag een verhaal vertellen via de tekeningen? Contacteer Roel Van Nijlen en bespreek de mogelijkheden.